Casa de Expeditii

Serviciile noastre nu se rezuma exclusiv la efectuarea transportului de bunuri de la o locatie la alta. Am ales sa ne ocupam de toate aspectele legate de transportul eficient si rapid al marfurilor, in speta de expeditiile rutiere.
Cand vorbim despre activitatile de transport nu ne referim doar la firmele de transport si marfa. Aceste activitati strans legate intre ele implica un al treilea mare jucator activ care este casa de expeditie, cu alte cuvinte un intermediar din aceasta piata.
Din punctul nostru de vedere si din experienta acumulata in acesti ani, o casa de expeditii trebuie sa aiba capacitatea de a veni in intampinarea solicitarilor de transport pentru toate tipurile de marfuri si catre toate destinatiile, fie ele nationale sau internationale.
Marele si cel mai important rol al caselor de expeditie este acela de a gestiona optim cererea si oferta si sa gaseasca cea mai buna varianta nu doar pentru companiile care doresc sa isi transporte marfa ci si pentru transportatori.
Daca privim din punctul de vedere al activitatii caselor de expeditii, in calitatea de brokeri pe care acestia o au, casele de expeditii ajung sa isi asume aceleasi responsabilitati cu cele ale transportatorului din momentul in care preiau marfa si pana cand aceasta ajunge la destinatie.