NOI SUNTEM VECTOR LOGISTIC...

...lasa-ne pe noi sa ne ocupam ca transportul tau sa ajunga la timp si in siguranta!

Misiunea noastra

NOI SUNTEM VECTOR LOGISTIC...

….si din 2011 prima noastra grija esta ca marfa clientilor nostri sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie, fie ca aceasta se afla in tara sau in afara granitelor ei.

Spunem despre noi ca suntem o companie dinamica si ca in primii nostri ani de activitate am reusit sa ne impunem nu doar in piata locala, ci si in cea externa.

Chiar daca suntem la inceputul unui drum pe care ni-l dorim cat mai lung si de succes, nu ne lipseste experienta in domeniul transporturilor interne, internationale si a expeditiilor rutiere.

Am inlocuit mereu “nu se poate” cu “facem tot posibilul” si de cele mai multe ori am reusit! ...lasa-ne pe noi sa ne ocupam ca transportul tau sa ajunga la timp si in siguranta!

Oamenii nostri

Ei sunt adevaratul motor care pune totul in miscare si face totul posibil. Mereu orientati catre nevoile clientului, instruiti sa devina cei mai buni si sa faca performanta, puternic motivati si determinati.

Echipa noastra a castigat de-a lungul anilor de activitate experienta necesara pentru a face fata chiar si celor mai complicate provocari.

Abordarea noastra

In mediul economic complex si volatil al zilelor noastre, companiile se confrunta zilnic cu provocari din cele mai variate in managementul retelei de aprovizionare. Prin urmare, dupa o analiza completa, corecta si eficienta a nevoilor logistice ale partenerilor nostri, putem sa ii ajutam sa isi reduca cheltuielile cu transportul si depozitarea si astfel sa devina mai eficienti.

Viziunea noastra

In contextul extins al globalizării economiei mondiale si al standardizării acesteia, Vector Logistic apare din dorinta de a furniza servicii logistice integrate si eficiente, bazate pe eficientizarea fluxurilor de transport al marfurilor. Prin strategiile si planurile pe termen lung ne obligam sa ducem acest lucru la îndeplinire pentru fiecare dintre clientii nostri.

Cuvintele noastre cheie sunt: calitate si promptitudine.

Piata noastra

Traim intr-o lume in care totul evolueaza cu o rapiditate uimitoare, unde cerintele consumatorilor se schimba cu fiecare zi ce trece, iar demarajul rapid al titanilor tehnologiei perturba masiv industria logisticii, care care se situeaza surprinzator in spatele asteptarilor consumatorilor pentru servicii rapide si in timp util.

Valorile noastre

Traim si respiram prin valorile proprii. Ele sunt fundamentul si liantul care sustin si compun afacerea noastra. Viziunea noastra comuna este puternic sustinuta de valorile in care credem, contribuind astfel la succesul echipei noastre.